2012-04-29
10:33:58

Ut för att göra lite nytta.

Jag ska springa ihjäl mig själv. Byebye.

2012-04-25
22:07:19

Jag har också känslor.
Så otroligt typiskt att jag ens ska lägga ner energi på det här, men ja jag tar illa upp. Varför ska man sprida saker som inte är sanna, varför ens slänga ut sin något som bara är så jävla onödigt. Som bara får mig i det här fallet att känna mig dum, oönskad och ja allmänt patetiskt. Men antagligen är det de som är själva syftet. & VARFÖR kan man inte lita på en ända jävla människa. Jag vill inte vara med längre, snälla sluta bara.

2012-04-23
21:52:56

bloggar endast för att skriva av mig.
Okej, nu var det kanske en vecka sen jag bloggade sedan. Och de beror på att jag inte har tid helt enkelt. Skolan och vänner har tagit alldeles för mycket tid. Men nu är de alldeles för mycket som jag stör mig som. Som till exempel. 
1. alla dessa " like if you think this is cute " "like if you know what this is scen is from" "like if you remember her" OKEJ VI FATTAR, facebook är inte ens kul längre på grund av de här. skit saker.
2. Sen alla dessa uppmärksamhets tjejer, jag blir så oändligt trött! De är fan inte ens snyggt när man står och putar med röven med linnet halvt uppdraget. Jag orkar inte att alla tjejer ska behöva visa så satans mycket för att få bekräftelse om att dom är snygg!
3. SKOLAN! jag vill ha sommar nu, jag är trött på snopp rådmasö. Jag vill börja på nytt, börja i en ny skola med nytt folk. Jag vill bort från landet.
4. Människor i största allmänhet, alla är så självupptagna, ingen bryr sig om något annat än sig själva. Vad hände med världen? fan.
5. Min själv, just nu skulle jag behöva en ny start. De skulle vara skönt.
6. Rymden, att de aldrig tar slut, att det finns hål som allt bara försvinner i, att det kanske finns liv någon annan stans flera miljoner milj härifrån som ingen har någon aning om att de finns. Att en kub stor som en tärning kan väga som hundra miljoner bilar! ÅH jag får spel.

Hej då, vi hörs när vi hörs, kanske redan ikväll, eller nästa vecka, nu ska jag ta hand om mig själv, ta tag i skolan, vara med mina vänner och bara leva.


åh vad så himla mycket jag saknar dig Matilda.

2012-04-19
19:39:39

Jag lever.

2012-04-15
00:14:38

I Västerås

Just nu ligger jag i en gudomligt skön tältsäng med den skönaste låten på den här jorden i hörlurarna i de huset jag trivs bäst i. Sammanfattat är livet underbart helt enkelt. Denna dag som spenderats med min släckt massa god mat och en pratglad Maja avslutades med att världens bästa moster kom och sa god natt till mig. Och som strössel på glassen ska jag nu avsluta de här inlägget med att säga till dig Eva Vilmark, eftersom jag vet att du läser de här precis just NU, att du är bäst helt enkelt. Moster, jag älskar dig. 💚

2012-04-14
15:11:49

Med ett fejk smile på läpparna åker jag nu till Västerås på 60 års fest.

2012-04-13
23:55:09

Jag är tenny

2012-04-13
13:44:25

skitprogram.
de är verkligen bara skit program på TV. så jävla fejk när man tänker på det, Victoria har PMS och Frida sitter bredvid mig. Jag får inte ens låna Victorias platttång, elak va?


här är jag med dubbelhaka.

2012-04-13
00:08:37

n
z

2012-04-12
15:31:32

somebody that i used to know, lalalalala.
hej alla kompisar! vill ni veta en sak? nån har tagit spotify så jag kan inte lyssna på de, jag tror de är min broder. FUUUUUCK, skoja är inte ens sur.

Igår var jag hos min vän, kanske min bästavän? nä vi är inte de, vi är bättre vänner än så. Typ. För att Victoria och jag är typ med varandra i perioder, sen när vi är med varandra är de som vi alltid varit tillsammans. De är faktiskt skönt att ha en kompis som de aldrig är jobbigt att vara med, som de kan va med vissa att man bara vill där ifrån, men så är de inte i de här läget. jätte bra! Jag ska till henne idag igen, bra va? jag vet inte vad vi ska göra, antingen kommer de några kompisar eller så är vi själva. bra vilket sosm JUH!. 
tyvärr svara inte min mamma om jag får åka dit ens, wow omg.
vi pratade även med felix och fred halva natten igår, dock är felix otrevlig. Jag bet victoria så de gick hål på henne. förlåt kompis. Alltid när jag skriver kompis glömmer jag M;et som en vara på tangenterna. Aja, herrå! 

ibland är de kul och titta på gamla bilder. tjoho.

2012-04-11
19:59:47

SVINSUR
Mmmmmm gott med middag vid middagsbordet, not. Min familj hatar mig, jag säger till John att han inte får ta all påskmust, så han häller över lite i ett annat glas, sen säger mamma: berätta om berlin John. Eftersom min bror kom hem från berlin idag så ville självklart alla veta vad han gjort, men han vill inte berätta för att JAG sa att han inte fick ta all påskmust. Han är så jävla jobbig, så då ska självklart jag få all skit. Jag hatar min familj just nu, de är alltis jag som ska få skulden för att JOHN aldrig är hemma och alla älskar honom så himla mycket. bajsbajsbajsbajsbajs. Nu ska jag till Victoria om min mamma vill köra mig, vilket hon säkert inte kommer vilja. ANUS. 

jag kan även medela att jag fick bedömningen MVG på mitt intagningsprov på tibble. WIIIIHOOOO! 

så här glad vart jag då, eller nej ännu gladare, även fast de inte innebär att jag kommer in på den skolan. men ett steg närmare i alla fall!

2012-04-11
15:08:48

Bussjävel'

Ska till norrtäje och möta Victoria nu, bus helvetet var 5 minuter tidig så jag rusha bokstavligt talat jämsides med den, satan så jobbigt. Nu mår jag illa och kan därför inte blogga. Hejdå!:*

2012-04-09
10:40:02

godmorgon allesammans.
hejsan!!
vi vaknade precis, och ska snart äta frukost, jag ska äta fil och flingor, för vi har de hemma. 
varför bloggar jag ens? jätte onödigt, senare idag ska jag och victoria hem till henne, sen till Norrtälje och träna. Det blir bra så mycket som jag ätit idag. Nu ska jag prata med min kopis om dagen plarer, herrå.
sommaren 2010.

2012-04-08
23:00:38

Min roliga kväll.

Spenderades i infjärden. Men kul folk. *host*. Nu ska jag och victoria sova, eller hon vill prata halva natten brukar hon vilja. Jaja hejdå!

2012-04-08
18:03:25

if i was your boyfriend.
hejsan! är med victoria just nu, vi har vart ute på äventyr, ikväll ska vi på ännu mer äventyr. vi har läst också, emm har inget mer att säga typ, förutom att jag är väldigt glad över att ha josseful som vän. tack för att du finns kompis. ♥

2012-04-07
12:47:06

Akuten.

Från att vara hos Victoria med de två jag tycker mest om sitter jag nu på akuten och tycker synd om mig själv. Jag kan nämligen inte andas som sagt. Idag är de påsk och Gud hatar mig som sagt. De kostar 120 kr att få akut sjukvård. Hur sjukt är inte de? Tänk om folk inte har pengar till de, så jävla dumt.
Sov FÖRESTEN hos saga torsdag-fredag. Martin körde ut oss, sen fredag-lördag sov jag hos Victoria med frida. Jag och Victoria kissade på oss av skratt i deras kroppsoveraller kan inte stava till de riktigt ordet. Vi spydde även av för mycket mat osv. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv.

Herrå.

2012-04-07
10:20:00

Bajs.

Jag kan inte andas.

2012-04-04
22:10:42

Hej. LOL

Ska inte va med jonte imorgon. För jag vågar inte. LOL nr 1. Min mobil är full av handkräm så den glider ner. LOL nr 2. Bananer går alldeles för fort att äta upp, man hinner blinka sen är den slut. LOL nr 3. Jag ska till Täby med mamma i morgon sen till Martin med victoria och några till. BÄST nr 1! Nu ska jag sova! HERRRRÅÅÅÅÅ

& ja. Jag har ritar den själv, hur awsome?

2012-04-03
21:06:33

ned summer, NOW.
hej kompisar, jag har 6 minuter på mig att göra ett inlägg, sen måste jag bokstavligt talat springa och hämta en data laddare. De är de värsta med apple, batteri hålligheten är den värsta som finns, jag laddade datajäveln hela natten ändå är den slut nu, come one! Idag var de tjej grupp, de ägde! vollyboll tunering med en ballong. 
jag älskar verkligen tisdagar, efter skolan. & i morgon är de fotboll, är galet taggad. 
på torsdag är det bara chill lektioner, sen är de LOV!!! Jonatan kommer nog till mig på torsdag också, 120% vänskapligt. trevligt va? jag tror de blir så, om inte jag avbokar i sista sekund, de brukar sluta så. :* 

nu ska jag göra soda vatten, sen hämta laddare, eller nej jag hämtar laddare först. 

herrå. 


CYPEEEEERN <3<3<33<3<33<<33<3<3<3

2012-04-03
09:32:50

I den här jävla skolan.

My och Emmy är på sopp lunch, Victoria är inte här och jag känner mig folkskygg. Jag får gå till Emma och Ida. Men eftersom jag är rädd för människor är de ingen ide. Dålig musik har jag på också. Inget busskort heller, livet suger.

Bella är söt i alla fall.

2012-04-01
21:07:39

it's a mystery why i can't stop thinking of you.

2012-04-01
20:51:20

Han

2012-04-01
16:07:17

Täbytäbytäbytäby.

Sitter just nu bredvid en sovandes Bella och en sovandes Frida. Vi ska till Täby, även med Mona och Victoria som sitter i fram. Jag hade 956 kronor på mitt kort, jag som trodde jag hade runt en hundring. Ett glädjeskutt på de.

Jag ska köpa någon fin tröja, inget mer. Sen ska jag spara mina pengar. Egentligen hatar jag ärligt talat och shoppa. De är så himla jobbigt och jag hittar aldrig något snyggt, se ser bara förjävligt ut när man kommer hem. De suger. Nu ska jag vänta tills de kommer 3G sen ska jag lägga upp de här inlägget. Får se när de kommer. Nu är de ändrat E.

Herrå.