2012-06-30
20:27:25

people want to be loved.
Hejsan vänner, jag är trött. Trött som bara den, kom hem 5 inatt från Jonte.
Skulle kunna varit uppe hela natten men fick panik och åkte hem. I alla fall så var de asnajs där! Lina & Emma kom senare, mina puddingar.
Får se om vi skulle ut ikväll också, hehe. Nej men Oskar och Jacob skulle komma, faktiskt tråkigt att dom inte gjorde de. Minns inte varför jag avbokade, menmen vi får ta det någon annan dag.
Nu ska jag mysa framför TV och bara ha det allmänt bäst, smsa några också.
(oooh cooling) Bye. 

2012-06-29
22:26:49

sitter i min säng
& väntar på att Lina och Emma ska lämna sitt hus. Tror dom ska cykla till gräddö. Det kommer ta hela natten så kan lika gära mysa till det i sängen. Julia och Louise svarar inte på mina sms så kan inte möta dom heller, oherregud. Vi ska till Jonte, eller något liknande. Fattade inte riktigt vad som sades, är egentligen trött. Men jaja. Får se vart natten bär mig, kommer vara isklallt, de är de ända jag vet. Lyssnar på Oskar Jacob och Jonatan i skype, fattar ingenting fattar inte varför jag är med i samtalet. Nu avrundar jag. Byebye.
har någon sätt de där linnet, JUSTE MATILDA SJÖBLOM. Ja, jag kanske kan få de när vi ses ? ; )

2012-06-28
17:48:46

falukorv och potatismos.
Victoria och jag ska snart äta middag, vi har jobbat hela dagen ungefär, ätit Pizza med pappa varit nere vid vattnet. Ja, ungefär det. Vet inte vad jag ska skriva, hehe. Nej gud vad töntig jag känner mig. TJARÅ.

Hej jag kramar min kusin och leker pippi hejdå.

2012-06-27
14:18:27

You only live once.
TJABA TJENA HALÅ! 
Igår kom Lina, ja Lina Andersson, till mig lite soptant. Eller ganska jätte spontant. Vi träffades och sen åkte hem till mig. Sen träffade vi Louise och Julia. Gick hem till Wille, fick inte komma in. Sprang som bara den när vi knackat på hans hus och dom följde efter, la oss i en hög eftersom vi inte visst vart vi skulle ta vägen. Hahahaha, så sjukt kul. Fortsatte så hela kvällen, tills Wille spårade och sköt oss med softis. Idiot. Sen skildes vi åt vi två kanske. Lina och jag cyklade ner till hamnen och bara pratade, det var faktiskt mysigt även fast det blåste och var kallt. Jag har saknat henne, så himla mycket. Åkte hem, somnade halv fyra, is kalla nerbäddade i min säng med två täcken och iskalla förtter efter att ha spruingit i blött gräs hela natten. Hahaha, men det var värt det. Så ströt kul. Nu kommer Victoria, vi ska som sagt sova i stugan, så nu ska vi fixa i årdning där. Byebye hörs när vi hörs!

bilden tagen igår, hahaha. åh jag hade inte grönt hår. <3<3<3<3

2012-06-26
17:33:41

We never really grow up, we only learn how to act in public.
Blogga kanske vore något? ja kanske. 
Igår var jag i älmsta, ooohh ovanligt. Med Emmy denna gång, först var vi i Norrtälje med Rasmus, Rasmus, Kim & Micke, det var inte så kul eftersom både Emmy och jag var helt borta i huvudet. Sen åkte vi till älmsta, träffade alla lodisar, sen kom Jacob och Oskar, Oskar var sur. Jonte kom, halv glad som vanligt. Gled runt i älmsta som man brukar göra, Jacob börja grina som vanligt. 

Idag har jag och Tuca cyklat runt i hela rådmansö känns det som, har även jobbat som en tok. Skoja. 

Imorgon kommer Vicotria, vi ska bo i våran stuga onstag-söndag. Det kommer bli väligt trevligt, så om någon vill komma över på middag är det bara att komma! Vi har ett helt hus för oss själva. Hehe. Ska i alla fall äta nu, för jag är hungrig. På lördag är de rådmansö dagen också, och då får vi fin besök. gissa vilka? ;) Hejdå!

2012-06-24
22:13:46

partyparty!
kokosbollar, två bästa vänner, livet leker! Frida kommer snart, emmy ligger som en idiot i min säng. VI ska äta kokosbollar hela natten, så oerhört najs. Nu ska jag vara social, not! hon kan få ligga där och dö, långsamt. Byebye. Nej fyfan, nu börjar hon sjunga också. 

haha wtf, fail!

2012-06-23
16:43:20

bilder ni troligtvis aldrig sätt.
& jag är sjuk, toppen! Ont i halsen som bara den, märkte nyss att choklad lindrar smärtan.
I alla fall efter middagen igår drog jag ned till hammnen, satt där och pratade med Victoria, Viliam, Gustav, Frida & Caroline. Sen kom Mathias Jeff och Wille förbi. Senare åkte vi hem till Jeff, var där ett tag med det sög. Kom hem kvart över ett, somnade som en stock och nu ligger jag här sjuk. Ska i alla fall ut ikväll, träffa Carro. Saknar henne så satans mycket. Aja, ska fortsätta vara sjuk nu. Hejdå!

miss you honey.  
tr

2012-06-22
17:54:55

ett år sen, idag.
Idag var det exakt ett år sedan jag åkte till Hastings på språkresa. Det var de bästa jag någonsin gjort, helt ärligt. Så himla bäst, jag saknar det. Varje dag. 



Vi ser helt dumma i huvet ut på pincip alla bilder, men de tre veckorna kan jag utan tvekan säga att de var de roligaste i mitt liv. & Emmy, de är stört hur mycket jag saknar dig. Hur mycket jag saknar hur vi två inte fick några vänner för att vi är så speciella, hur jag saknar att kissa på mig av skratt för allting. Så fort den ena sa något vek vi oss av skratt, alla tittade snätt på oss. Inne i casinot, hur vi så många gånger sa till vakterna att våra prister fastnat, hur många gånger jag låg på de där äckliga golvet för att inte dö av skratt. Hur många gånger vi sov bort dagarna för att vi var så trötta efter skolan, alla discon som vi inte vågade dansa på förutom den sista timmen. Maggan, Ante, Ärtan, Erik, FisaLisa. De är helt sanslöst hur många minnen vi har ifrån den resan. Alla studsbolls racen, Elin och Ellen, våra ända vänner. Jag skulle verkligen kunna sitta och skria hela kvällen, utan att överdriva. Fan vad jag saknar det, jag saknar dig, jag saknar allt. Världens bästa vän, för mig kommer du alltid vara nummer 1.

2012-06-22
15:27:56

midsommar och jag sitter i min säng med en dator.
Är det normalt? jag vet faktiskt inte. 
Har jobbat hela dagen nere vid midsommar stången, 500 kronr chek. Helt klart värt det. Jag har cashflow, 4000. Vet inte var dessa pengar kommer ifrån om jag ska vara ärlig. Menmen, najs är det. 

Ikväll ska vi äta middag med släckten, sen ikväll ska jag vara med Frida, bättre blir det faktiskt inte. Vi ska träffa Linnea och antagligen Simon. Skulle till victoria men har ej någon skjuts också vill jag faktiskt vara hemme med bestis, var hur läge sen som helst vi var med varandra. Borstätt från igår när vi satt och pratade på brygga, de är faktsikt oerhört trevligt att bo så nära henne, i alla fall på sommaren för på vintern ses vi aldrig. 

Ida frågade om jag kunde komma till henne ikväll, hon sitter ensam hemma, haha hjärtat. ♥

Men nu ska jag göra något annat tills klockan bli halv åtta, tror vi ska äta lunch någon stans. trevligt. 
Byebye. Nu kommer lilla tyska pojken till mig snart som jag inte kan prata med fast jag förstår vad han säger. Sorligt är vad det är. hehe jag kunde prata med honom, jag är bäst. 
hahahha hon klarade de inte.

2012-06-20
19:41:35

friendship never ends.

Jag kan ju börja med att berömma blogg.se, ni har gjort ett bra jobb med att ändra själva blogg.se. 

Okej vad har jag gjort de senatse dagarna? I måndags var jag i älskade älmsta som sagt. Jag tycker verkligen om Jacob och Oskar. Dom är faktiskt kul. På rådmansö dagen ska dom komma hit och vara med mig. Perfekt. 

Igår var jag hos Martin, med Saga Emma och Victoria. Det var kul, som vanligt med mina fina vänner, haha gud vad töntigt skrivet. 

Snart kommer släckt från Tyskland hit, så himla besvärligt. Jag måste vara övertrevlig hela midsommar och försöka prata med dem på Tyska. Dom tror att jag förstår, vilket jag verkligen inte gör. På midssomr ska jag nog bara vara hemma, hur skönt skulle inte de  vara liksom? Kanske ska till Victoria på kvällen om jag kommer dit på något sätt. 

Nej nu ska jag fortsätta vara nervös inför vårat besök. Ha de bra. 


Älskade bästa vänner. Jag saknar er, så himla mycket. 

2012-06-18
23:14:31

live pix.




ttoria INSTAGRAM
annamjaLandin                    
Follow:***

2012-06-18
22:59:29

älmsta, älskade älmsta.

Hejsan hoppsan, <-- töntigt.
Vi var på äventyr idag, jag pch victoria drog oss till älmsta. Åt och var med Jacob och Oskar, träffade massa folk sen. Hur kul som helst. Jag trampade i kattbajs, de stank som fan, de var äckligt. Oskar och Jacob är kul, ni borde vara avis på våra vänner. Fast älmsta folket är dumma i huvet, för dom kommer aldrig när man bestämt.

Victoria och jag förlåvade oss även idag, med ring och allt. Super bra ju. Nu ska vi se på fiml, sen sova, sen gå på promenad i morgon (kommer ej bli av) sen träffa Emma och Lina, hur bra som helst. hehe. Hejdå!










 

2012-06-18
11:22:23

Äventyr.

Hallojsan alla glada och ledsna. Ligger i skrivande stund bredvid Victoria i sängen. Idag ska vi på äventyr, antingen till hallstavik eller något annat getto. Ha de bra, hejdå.

2012-06-18
01:07:48

vi har bekini :)

I <333333 U

2012-06-16
22:39:55

Kärlek suger och jag mår piss dåligt.

Vet inte varför jag skriver kärlek suger, för kärlek är något jag aldrig kommer få vara med om. Jag hatar förhållanden, jag hatar killar, jag hatar tjejer, jag hatar att vara blyg, jag hatar att vara sjuk, jag hatar att jag är kokhet. Jag hatar allt just nu, och bokstavligt talat suger det att vara så. Men jag kan inte rå för att jag stör mig på allt just nu.

Imorgon ska jag in till Stockholm, jobba i två timmar. Känns så otroligt ovärt. Funderar på att åka in tidigare och shoppa typ, så himla bra och shoppa själv. De ska jag faktiskt göra, åka in astidigt och bara gå runt. Gud så bra, nu är min söndag planerad också. Underbart.

Just var ju hos Gustav igår, vad ska jag säga. De var sådär, jag var blyg och de suger. Skulle kunna skjuta mig själv. Typ 5 på natten kom de några in i hans lägenhet när jag låg själv i soffan , trodde jag skulle skita på mig. Victoria och jag har i alla fall levt livet i gettot de senaste dagarna, de vill säga flyggfältet. (stavningen) vet inte varför jag skriver så långt, ingen kommer ändå läsa.

Aja, hoppas ni mår bättre än jag inte inte tänker på lika många saker som mig just nu. För min hjärna håller på att sprängas.

En sista sak, vi har köpt en lägenhet i norrtäje. Hur jävla bra som helst, typ två minuter från gustavslunds busshållplatsen, på riktigt awsome. Vi lär få den i början av Juli sen ska den "fixas" sen är den klar. Åh så länge jag längtat till det här, de är nog för bra för att vara sant, något som kan får mig på någorlunda bättre humör i alla fall. Hejdå kompisar.

In the ghetto.

2012-06-14
22:11:21

sommar och regn
hejsan, grönan igår. Spöregnade, länge sedan de regna så mycker tror jag. Men det var bra i allafall! 
Skulle in och jobba idag, men kom på att jag glömt nycklarna hemma så vart tvungen och vända när jag var i norrtälje, jävla skit. Så får ta det i helgen, så himla irriterande. Någon som antecknade? Alla, jaha.

Inveg även pizzerian igräddö idag, helt OK var den. Bean smakade inte ett smatt dock.
Imorgon ska jag och victoria vara med Gustav och Calle, får se hur detta slutar. Byebye.
Biler från efter skolavslutningen, tagna från emmas blogg. älskade vänner, jag kommer sakna er. 

2012-06-12
15:03:53

Första dagen på sommarlovet.
åh vad livet, dock finns det ett problem med de ska jag försöka tränga bort. 
Sommarlovet firades som sagt med tejerna, dock vart det inte tjej kväll. Felix Hampus David Johan Enz (standard och skriva Enz på slutet) Ivar & Fred stormade självklart in i huset på kvällskvisten. Men det vart bra, somnade 7 på natten typ. Mycket sömn. ♥

Sitter just nu med rödmålade naglar mog mina vita tangenter, nyduschad och i skräddarställning. Känner mig som en äkta tjej. 
Snart ska jag in till Norrtälje med tjejerna och ha piknick i parken, haha låter så mycket mysigare än det kommer bli men aja. Vädret kude i alla fall inte vara bättre. Men nu ska jag torka mitt hår sen titta på bigbtother. Puss.



Ja ungeför exakt ett år sedan, jag kommer sakna rådmansö.

2012-06-10
23:27:54

10 jävla år.

& imorgon är det slut, för alltid. Jag kommer aldrig gå en hel skoldag på rådmansö skola igen, aldrig. De känns knäppt. Jag kommer sakna det, men ändå inte. De här blir nog bra ändå. Nu ska jag sova, sedan invigs sommarlovet 2012 imorgon med världens bästa tjejer. Livet är underskattat. Jag mår bra.