2012-05-28
06:45:29

Mamma.

En dag försent är väl bättre än aldrig? Jag kan väl börja med att säga att du är jobbig när du alltid ska fråga hur det är, trots att jag blir så himla glad över att du ser att något är fel. Hur irriterad jag blir varje gång du försöker hjälpa mig, men vet du? Jag tror de hör till.

& precis som alla andra säger är du den som fått mig till att bli den jag är idag, eller kanske lite i alla fall.

Tack för att just jag får kalla dig min mamma. Du är bäst helt enkelt. Jag älskar dig.

2012-05-22
09:19:04

to cool for school.
hello there. Right now we have English and I suck on that, siriliouss. Ikväll har vi träning, de är kul. Ska kötta som fan. Aja orkar inte ens blogga fast jag slipper skolan då, men jag har lämnat in min engelska på respons så de är lunch. Satan i gatan så fult ord de är, byebye.


ungefär exakt ett år sedan, tiden går fort. :P <3333

2012-05-19
11:38:37

drick den.
hejsanhoppsan! har sovit i mys mormors hus de sennaste två nätterna. De är gigantiskt, vi har tittat på film, ätit, flummat(fult) träffat Simon & Henke stöt på tvillingarna Wille Jonte & alla dom. Haft de bra helt enkelt, tagit dagarna som om de vore våra sista. Egentligen skulle Gustav komma till mig igår, men jag är för feg. & de suger att jag är de. Så nu ska jag ut och springa eftersom jag kommer överbelastas ov fettma snart. Om någon vill komma och hålla mig sällskap ikväll är det bara att höra av sig, tror jag har blivit sällskaps sjuk. Mamma och pappa är borta, FF.LOL. Nej men Emmy My & Victoria, om du vill Frida, kom till mig? 

Ska även jobba hos farmor idag, shit nu har jag brottom. BYE. 
ta mig tillbaka, tack.

2012-05-15
14:50:43

Live love laugh

Ett nationella, en in lämnings uppgift, ett prov sen är jag fri. Sommarlov, leva livet ut till 110% ha det allmänt bäst. Sommaren är underbar.

2012-05-14
23:19:26

hemlisar.
jag vill också gå på maskinen på onsdag, så om någon trevlig själ vill gå med mig så är det bara att höra av sig. Är öppen inför alla förslag. De är så himla tönigt, för jag tänker typ små fraser efter meningar jag säger. typ nu tänkte jag " like I said." varför Anna-Maja? de låter inte bra, bara i ditt huvud. 

sen en sak till, jag har fått jobb. Huuuur najs? 120 kronor i timmen bara så där. ( nu tänkte jag over happy) Nej men tillbaka till det roliga. Så jag ska jobba i stockholm en gång i veckan i två-tre timmar. AWSOME! Så får prioritera det framför ALLT nu eftersom jag måste ha pengar. life is good. <--- där kom det igen. 

Nu tänkte jag skriva något jätte onödigt, men som sagt. Om någon vill gå med mig på maskinen, seriöst. Smsa, 0707584058. Nu måste jag hämta mobilen eftersom alla kommer smsa mig. LOL. BYEBYE BITCHES, så freaking töntigt skrivet. Helvete. 


fest XD

2012-05-14
17:37:18

jag hatar att sakna.
& det är precis vad jag gör just nu.
fridagustafsson.

2012-05-13
22:52:15

Teater, skolan, träning och vänner.

Living in a dream helt enkelt. Livet är underbart och jag har tagit ut sommaren i förskott och skiter därför i allt plugg. Inte bra alla, men too cool for school som man brukar säga. Skulle sitta fint med mat nu, var ute och gick med tuva i en och en halv timme idag. Mycket trevligt.

Ha det najs, bajsbajs.

2012-05-09
21:52:00

jag tror jag är kär, känslorna bubblar inom mig.
Hello there, hur är det med er? faktiskt så är det runt 37 läsare som kikar in på min blogg varje dag, de är ju najs. När jag har tillräckligt med blogg lust ska jag ta tag i det här, lovar girls and boys. 

hur är det med er? med mig är det bra, är skoltrött som bara fan, fast jag tror det hör till sista terminen i nian. Jag saknar frida och victoria som är i cypern, mer än vad jag trodde jag skulle sakna dem. Jag spelar fotboll pluggar är med mina "vänner" och så vidare. Livet rullar på i samma bana som alltid. 

33 dagar till sommar lov, det är för bra för att vara sant. Jag älskar livet helt enkelt, varför ska man slösa bort de på att vara ledsen och sur egentligen, ganska onödigt faktiskt. 

nu är det snart bigbrother som jag har fastnat stenhårt för, dock har pappa TV, hockey. Fyfan vad tråkigt. Ska tvinga bort honom om en kvart. Ha det bättre än bäst så hörs vi så småning om. 


trots att allt låter som det är frid och fröjd, saknar jag att vara liten och ful, ganska mycket faktiskt.

2012-05-02
21:10:38

jag vill också -
KÄRLEK

Vad tycker du om kärlek?
nja, ganska onödigt.

När kramade du någon sist? IDAG

Saknar du någon speciell person? Nej faktiskt inte.

Har du svårt för att bli kär? ja jätte

När kysste/hånglade du med någon sist? söndags förifan.

Är du singel? antagligen.


HAR DU NÅGONSIN

Varit medvetslös: Think so.

Hånglat med nån riktigt ful: typ ja.

Hånglat med fler än 50 pers: nääää

Gjort något riktigt dumt? inte riktigt, man lever bara en gång, så nej.

Gjort något du verkligen ångrar? Nej, inte VERKLIGEN.

Varit nykter på nyårsafton? jaaaaaaa.

Åkt ambulans? typ många ggr.

Gjort nåt olagligt? OH YES,

Blivit polisanmäld? näääj

Slagit ner någon? ja

Skämts över dina föräldrar? yeh

Skämts över dig själv? ah

Sagt jag älskar dig och menat det? japppp

Tar du droger? ibland.

Dricker du? nope.

Vilka kläder sover du i? Trosor är softast.

varit kär? don't know, men tror så.

Är du ensam nu? i detta rum, ja.

Vill du gifta dig? vet inte ännu.

Vill du ha barn? maby.


SENASTE PERSONEN SOM

Sov i din säng? Jag och mitt damm.

Såg dig gråta? Mamma.

Fick dig att gråta? pappa.

Du delade en cigg med? minns inte.

Du gick på bio med? går inte på bio, lol

Skällde på dig? my father.


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU

Gråtit? neeeej :*

Kramat någon? Ja!

Pussat någon? nej :)

Köpt någonting? NEEEEEJ

Sjungit? ja inför carola.

Saknat någon? NIX.

2012-05-02
20:57:44

hur många straxar går det på en stund, ska bara räkna någon sekund.
mitt liv är najs. Förutom att det ska regna på fredag, and that sucks. Ska träffa massa trevliga människor inom en snar framtid. All tjejer är även jätte söta, & jag känner mig manlig. de är en av de värsta kännslorna, att känna sig manlig. Fast det gör ju jag ganska ofta eftersom jag ser ut som tenny. Jag har blivit beroende av bigbrother också, de är sjukt bra. så bra så att jag skulle kunna vara med i det. Vet inte varför jag bloggar, de suger liksom. Jag hade så himla mycket att skriva idag men nu är allt borta.

jag har blivit röd i ansiktet, och nu smsa denise. jag har även märkt att det finns en gubbe på emoji som är äckligt najs, den i smily iconen i mitterstaraden i mitten, han som visar tänderna.

sen kan jag även medela alla där ute att jag faktiskt blir ledsen när alla klagar på att jag är sur hela tiden och att jag kommer bli sur mot alla när jag blir stor osv. det är faktiskt inte ens kul när ni säger så, jag blir uppriktigt talat ledsen. för jag är verkligen inte alltid sur, alla lägger bara på minnet när jag är det. & hur kommer det sig att jag faktiskt har vänner då? det är bara i vår äckliga skola som jag är sur, för den är så otroligt jobbig. Eller frida tycker jag är sur hela tiden, & att jag kommer skika på alla ungar. det kommer jag inte alls. Fråga Emmy, jag är inte alltid sur, jag är bara sur mot personer som är jobbiga, och jag är sur för att jag inte ska vara taskig mot folk, så då är det väl bättre att jag sitter och är lite bitter än om jag skriker och slår folket som jag egentligen vill. om ni är trevliga och snälla mot mig kommer jag vara precis lika snäll mot er, jag lovar. & jag försöker allt jag kan för att förbättra mig, och jag tycker faktiskt att det har blivit bättre. Mina humörsvängningar är något jag mer än allt i världen skulle vilja göra något åt, men jag kan inte. Så sluta, jag tar illa upp, så nu vet ni det.

hejdå.



här är jag och min bästavän, personen som känner mig bättre än alla andra, och ja. Det är sant och ännu en sak jag inte kan göra något åt, du är faktiskt den som känner mig innan och utan. Tack.