2012-03-31
22:32:04

Hos Frida

Är hos Frida nu, Victoria är här. Vi har spytt, dött av stark mat, kissat av skratt, slagits osv. Jag tycker verkligen om mina kompisar. Igår var vi i norrtäje, åt glass på Kina, pratade med folk och åt is på donken. Somnade klockan 9 och idag ska jag sova här. Nu ska vi se på film, puss och hej!

2012-03-29
23:20:21

Godnatt alla fans.

Nu ska jag få min skönhets sömn, nat. Ska bara vänta på ett sms, höhööhöhöh poppis, sen ska jag sova. Jag har börjat skrivit så oanpassande saker, sen ska jag sova röven av mig. Så tänkte jag skriva. Otrevligt är vad de är. Nu kom smset.

Juste, hur kan man duscha nu. Mamma duschar nu, och jag sover i rummet intill typ. Tack mamma.<3

Herrå.

2012-03-29
18:11:38

Mobilblogg bitches!

Chacha bloggen! Ska nu ut och springa med mina urbanears och bli så jävla fit till beatch 2012! TAGGA, bloggar sen älskade bloggläsare. Kyss.

2012-03-29
16:53:30

filip och fredrik. <3
jag tror jag älskar dessa män, nu ska jag se klart de sista avsnitter av får vi följa med. </3 sen ska jag ut och springa, satan vad skönt, de kommer dock inte bli av. :*
OMG SOMMAR.

2012-03-28
22:42:31

Heeeeey kompisar!

Är glad men ändå ledsen, de suger! Varför inte bara vara glad, jo för att jag är missnöjd med mitt utseende. Jag hatar den känslan, när man är så JÄVLA ful.

I alla fall, de ägde på fotbollen. Jag gjorde mål kanske 2 gånger, ganska bra för att ha spelat kanske 5-7 ggr?? Jag är verkligen glad för att min bästis tog med mig dit, danke! Nu ska jag sova och hoppas på att inte vara för ful! I morgon ska jag ha utvecklings samtal också. OMG, inte ens något att vara nervös över.

Herrå.

2012-03-28
17:51:44

no one else can feel the rain on your skin.
heeeey! '
my ströp sig i skolan, jag trodde jag skulle dö av skratt. så dum i huvet är hon. 
ärligt, jag skulle vara avis på någon om dom hade så roliga bästisar som jag, för dom äger. 

ikväll ska jag spela fotboll, jag är himla taggad. hoppas jag fattar vad man ska göra annars suger det och jag står bara där som ett fån, de är bajs. jag vill åka utomlands också, fy sjutton vad trevligt de vore. <333333

på fredag ska jag träffa denise sjölund, troligen. hur avis är ni nu? asavis kanske? sen kan jag medela er att hennes vän matilda W är otroligt skön kom jag på idag, så skön så man sitter och skrattar åt vad hon säger i videos o saker. så sköna är väldigt få. 

herrå.





bilderna är tagna i går, själv då?

2012-03-27
22:15:59

don't cry because it's over, smile because it happende.
hejallafula&fina.
idag fyller min bästis år, 16 år till och med. Grattis världens underbaraste och bästa vän, du är fan de bästa som finns, den roligaste man någonsin kan tänka sig och allt sånt där smör. i love you. 

nu ska jag snart sova, & imorgon har vi matteprov. OMMAJGAD. jag vill inte ha ett G till, man blir så satans ledsen. dock kommer jag få de, men man kan ju alltid hoppas. ROFL. Egentligen är klockan 9 nu, men de är sommartid. snart är de sommar. SHIT POMFRIT, jag ska leva livet uta bara helvete, seriöst. fanvadnajs. 

herrå.

PINSAMHETS LISTA AV ANNA-MAJA LANDIN.

* tjejer som leker dumma inför killar.
* när man jagar gillningar.
* folk som leker roliga.
* när man visar upp sig, typ pushar rattarna till hakan. kom igen, ni är fina precis som ni är tjejer. 
* bajs.
image description

2012-03-26
19:57:17

hotter than fire.
MEN TJA! Jag har äntligen tid för att blogga, så jag kan lite snabbt uppdatera om vad jag gjort de senaste dagarna under min extremt korta blogg paos. 

Fredag: Smile kom hit, alltså Pia Lisa Matilda & Annie åt vi med i norrtälje, sedan hem till mig. Felix Wille Rasmus & Filip kom förbi mig en snabbis, sedan åkte vi till infjärden där de var lite folks. Ungefär de, svin kallt dock. 

Lördag: Konfirmation, ganska najs. Lekte lekar, åkte till stockholm & såg Danny, han sög snopp. Skit falks dom första låtarna så de sög. Men ganska kul, åkte tillbaks till norrtälje, lekte sen somnade 3-4. Hehe hur coolt och springa runt i en kyrka hela natten? 

Sen söndag hade jag och Emmy picknik sedan spelade vi fotboll ute för första gången i mitt liv på konst kräs. De var svin grönt. Idag har jag sovit sen jag kom hem, gudomlit skönt. Så åt middag nu, & snart ska jag plugga matte. Jag är ungefär så här taggad ---- av ett helt varv runt jorden. 

Förövrigt så sög justins nya låt, den var verkligen dålig. Inget drag alls, kom igen Justin, bättre kan du. If I was you'r boyfriend I never let you go. Jag sitter nämligen just nu i denna sekund och försöker tycka låten är bra, men den är as B. Shit, jag tycker liksom om Justin. 


Sedan kan ju någon i smilinggirls höra av er när ni vill ses igen, de vore ju trevligt! :* 


vill ni veta en sak till? klart ni vill, vi ska skaffa höns. HUR KUL? sen kanske ett får & ett lam till sommaren. hej bondgård. Så i sommar kan alla få äta sockerkaka hos mig, jag bjuder. :* 



sminkade, snygga, modellvarning & drömutseenden.

2012-03-23
07:39:14

Bara för att.

Jag inte bloggade igår! Så får ni en söt morgon bild.

2012-03-21
22:39:12

Eyyyy yoooooohhh broooh.

Galet najs dag. Ärligt, bästa på länge trots att jag tappade en 100 lapp. Men jag pallar inte bry mig. Antingen gjorde jag en individ gladare eller så skräpade jag ner naturen, hoppas en individ hittar min peng som inte är min längre.

Jag hatar när folk inte bloggar, som Frida, My och EML.blogg.se. Kom igen, ett inlägg kan ni väll bjussa på?

Min laddare ligger på mitt skrivbord, fml. Jag måste dra ut sängen för att sätta in laddaren i väggen. KAOS!

Jag tränade även fotboll idag. De är svinkul. Jag ska aldrig sluta, och på söndag ska vi spela utomhus. De är najs, jag och pappa hittade även ett par utomhus skor åt mig. Vi har allt inom fotbolls väg. Eller iallafall skor. För jag hittade både inomhus skor och utomhus hemma hos oss helt random. De är ju bra, sedan ska jag spela match snart också. De kommer gå åt pipsvängen men men. Min bästis får hjälpa mig.

Nu ska jag pallra mig upp efter min laddare sedan tagga tills intagningsprov på tibble imorgon. Jag är lite nervös, men inte så mycket. Önska mig lycka till! Puss och hej leverpastej!

Pics från idag. Snygg på sista bilden.

2012-03-21
13:50:56

Norrtälje med bästis.

Idag ska jag och Emmy till Norrtälje och glida som aldrig förr. De var riktigt länge sen jag gled och var taggad på det. Eftersom de är sol idag ska de bli riktigt najs. Tyvärr ska inte My med, den jäveln. Tänk vad bäst de skulle vara om alla skulle in. Men nej, min andra bästis är för lat.

Just nu är jag nog extremt vindögd eftersom jag sitter med mobiler uppkörd ända till näsan, najs a-m. Jag hatar när folk säger Anna till mig. Kalla mig Anna-Maja eller Maja. Inte Anna. Tack.

Nu ska jag göra tyskan som jag inte fattar någonting av. Jag vill vara lika bra som Johan och Johanna. ~de suddar jag.

Coolbrud_96.

2012-03-20
17:10:25

choklad beroende.
jag ska sluta äta choklad. Men jag fick någon slags minnesförlust och glömde att chokladmuffins också räknades in i kategorin choklad!

jag är hemma. Jag har faktiskt varit de hela dagen eftersom jag som sagt inte hade de krafter som krävs för att gå till skolan idag. Så jag stannade helt enkelt hemma, men imorgon ska jag till skolan. Sen på kvällen ska jag spela fotboll men min bästis. Pappa har köpt shorts fotbollsstrumpor och benskydd till mig så nu kan jag bli proffs! Hur bra är inte de? 

Ikväll är de bara jag och min far hemma, så vi ska ha myskväll har han skrivit på mitt schema. Så nu hoppas jag verkligen att det blir så! Men nu ska jag glida vidare och kanske se på något avsnitt av 30 grader i februari. De sägs att den serien är bra. Sen en svinbra sak är att på söndag börjar min älsklings serie igen, nya avsnitt och allt. The big C. Kärlek. ♥


2012-03-20
13:08:55

Instagram

Detta är respekt. När en som har runt 30000 followers gillar mitt foto.

2012-03-19
21:52:44

I know it's gonna be okey.
varför skiver jag alltid massa töntiga rubriker? för att de är najs. jag älskar när andra bloggare gör det. Liksom så får man en kick & bara: fan vad bra! Så snattar man den dirr. 

Vill ni veta en sak? Jag mår inte bra, buhu. När jag var på teater höll jag på och somna och min rygg gjorde för jävla ont hela tiden. 

vill ni veta en sak jag tycker när pinsam? när folk delar sin profilbild så giller alla människor delningen och inte själva bilder. Så skriver personen som delat bilden i en kommenter: gilla bilden inte inlägget. ;)
Liksom ge dig tönt, så kan du ju inte skriva pinsama jävel. hoppas alla som läser detta lär sig något av detta. Man ska gilla en bild för att man tycker den är fin, och inte tigga om likes. jag blir så sur på folket.

nu ska jag sova och hoppas på att må skit imorgon eftersom jag inte orkar gå till skolan och må halv dåligt hela dagen, för de suger och vara sur på alla i min klass. De är så himla synd om dom när jag bara skriker hela tiden. Jag skulle bli asledsen om någon bara skrek på mig utan någon större anledning. förlåt kompisar. 

Kom igen kompis, en gång för alla. Vi är bäst.

2012-03-19
16:56:36

A smile is the best make-up a girl can have.
Idag har de varit en bra dag, jag har varit så himla glad. ovanligt glad, men när jag kom hem vart allt skit. Eller nej, varför säger jag så när de inte ens stämmer. Jag vart bara extremt trött och fick ont i huvudet. Och de suger. Ikväll ska jag på teater, de är kul tycker jag. haha och Anna-Maja? Nu ska jag lyssna på Sveriges skönaste musik, vilken musik dåååååå? jag har ingen bra musik, för all musik är så in i helvetes uttjatad. 

Sedan taggar jag tills på fredag, så sjukt mycket. För gissa vilka som kommer då? Jo smilinggirls. Åh, de är verkligen kärlek. Så himla bäst, jag ska bara prata med mamma och pappa sedan är biffen kirrad, jag älskar fredagar & jag älskar smile som förgyller mitt liv. ♥

'erkänn bara att ni är avis på muffinsen, de skulle jag vara.

2012-03-18
19:43:42

i can be a superman.
hejsan! jag måste bara säga en sak, ni vet när man är så där himla trött på allt folk utan anledning? typ så har jag varit den senatse veckan. Så trött på alla så jag bara vill ligga och sova hela tiden. De är därför jag somant typ 9 varje kväll den senatse veckan. Men idag när jag såg min bror efter ungefär en vecka av att inte ha träffat honom försvann de. Jag vet inte varför, jag blev bara så himla glad över att se honom. Jag älskar verkligen min bror. 

vi ser ut som mongon.

2012-03-18
15:41:44

young wild & free
Solen skiner och jag är nyduschad. Mitt rum är luftigare än någonsin, eller nej. Emmy du vet känslan. ♥
Tänk om de skulle vara sommar nu, fysatan vad skönt. då skulle jag springa ner och bada. Med frida och carro, jag tror inte någonting är bättre än det. Men det är ungefär bara 90 dagar kvar tills sommarlov. De klarar jag.

Jag har absolut ingenting att skriva, så de är nog bättre att sluta blogga nu än att fortätta skriva ett "inlägg" som är helt meningslöst. herrå. 

just nu, skulle inte de här sitta helt fel.

2012-03-17
20:44:11

januari februari mars april maj
jag har aldrig i mitt 15 åriga liv sätt en sån söt unge, 100% ärligt. jag har alltid tyckt att små barn är lite små fula, men jag kan verkligen inte säga så nu. nästan så jag också vill ha en bebis, varför inte?
ja, som sagt tittade på på Loreen idag, jag såg ungefär 10 huvuden, sedan Loreens lugg i 5 sekunder sammanlagt. givande dag. ♥ Sedan som jag i 3 timmar på dagen, de var ungefär de skönaste jag gjort den här veckan. inatt sov jag som prinsessan på ärten, alltså ingenting.
nu ska jag snart se på mitt mästerverk, jag har nämligen färgat Carros hår. Vilken ära va? ha de bäst flodhäst.
hahaha, amen shit vad stor frida var.
frågan är varför jag lägger upp dom här bilderna, kanske för att vi var super små, jag tror de är på min 13 års dag. åh vad söta.

2012-03-16
18:53:11

i Västerås
egentligen har jag inte alls lust att blogg, men jag gör de i alla fall. Just nu har jag en skrikande juni i örat som är gudomligt söt. snart ska vi äta kyckling sallad sen i morgon ska vi ner till stan och titta på Loreen, som vann melodifestivalen, lyxigt va? men nu ska jag titta på bebisen, eller något liknande.
här är jag i sommras, som min moster har tagit med sin trogna kamera.
dagen då jag skulle till the voice, jag saknar det.
stina, jag älskar dig.
charmiga. i julas.
och här har vi då familjen, juni. ♥

2012-03-15
19:15:00

dubbelliv.
skoja,  jag älskar livet. kan ni tänka er att vara en myra eller? intressant liv. 

imorgon ska jag till västerås, åh vad de ska bli mysigt, jag har inte varit där sen i jul. oj två månader anna-maja.
jag orkar inte att alla ska förhöra mig i morgon heller brukar sluta så, och nu kommer alla förhöra mig ännu mer för att jag skrev de här inlägget. eftersom alla i min familj läser min blogg, festligt va? 

jag tror inte ni anar hur mycket jag saknar min bästis heller, som kommer till skolan i morgon. jag garvaade irl nyss och för ett sms, irl är den fulaste förkortningen föresten. ser ut som någon misshandlat dom. satan vad skön kompis jag har. 

nu ska jag fortsätta leva livet med sveriges bästa musik och tagga sönder tills klockan halv sju. farväl.



lksadsdfåplökjb sommar.<3<3<3<3<3

2012-03-15
07:27:26

Vi saknar dig kompis, bästa kompis.

2012-03-13
20:46:52

jag hatar livet.

2012-03-13
19:39:05

what dosen't kill you make you stronger.
as taggad till pannkakor till middag, så frågar jag mamma ifall hon köpt coola och chokladbollar till mig till nationella, hur svårt är de och köpa delicatobollar, kom igen, de fattar man väl att man ska köpa? men min mamma fattar inte det. Så hon köper äckliga icas egna choklad bollar som smakar skit. helvetesjävlaskithelveta. jag är så jävla sur nu. jag kommer få sitta med en jävla coola i 20 timmar.
fan, nu tänker jag bokstavligt talat gråta. fan vad jag hatar ica, hur kan man köpa icas jävla choklad bollar? jag ska ALDRIG köpa äckliga icas egna torra äckliga varor till mina barn. fan. 


2012-03-13
07:39:28

Såhärsnyggärjag

2012-03-12
21:43:23

Ändats mobilbloggning.

Bättre än inget fuckface. Apropå fuckface skrev jag ett jätte sött inlägg i Matildas logg, sedan smsade jag henne lite mindre gulligt, svar hon? Jo nu svarar min vän. En timme senare.

Imorgon ska jag till skolan, NEHE? Jag är taggad. Men de är bara på grund av två anledningar, den ena är hemlig och den andra är Emmy. Altså vet ni hur rolig hon är? Nej klart ni inte vet för de är jag som gör henne så där extra rolig.

Hahahah, visst är kossa ett extremt roligt ord? Liksom kossa, hur random är inte de. Usch vad jag hatar order random.. Jaja skit samma, ha de bra. Nu ska jag drömma mig bort, de är ganska najs ibland.


Jag ser ut som en trollgumma.

2012-03-12
21:10:32

Fyfan. Vad. Livet. Leker.

Världens bästa föräldrar, på fredag ska jag till Västerås för att få träffa de personer som betyder mest i mitt liv, ingen panik inför nationella, pappas hemlagade pizza, sodavatten, ny duschad och ansiktsmas. Jag älskad livet just nu.

2012-03-12
17:03:29

Ful Mobilblogg bror.

Ny ska vi äta ihjäl oss själv! Byebye bitches!!!

2012-03-11
22:31:14

min mobil är borta.
så ska jag berätta hur mycket jag stör mig på de från en skala 1-10? exakt 0. eftersom jag inte får några sms, och i fall jag får det är det från mamma "sover du hemma inatt" hej jag har inte vänner hejdå. så varför inte bara låta den där satans mobilen vara borta? jag ska skaffa walkie talkie, ja jag googlade stavningen, fast jag vet ändå att jag inte kommer göra det. sedan är de ju en nackdel att man inte kan lyssna på musik. okej jag skaffar en ny ipod. problemet är löst, simsalabim.

jag ska ärligt se vad mina små besparingar går för och skaffa mig en sådan skönhet. byebye.

2012-03-11
19:01:32

dream it, wish it, do it.
jag hatar vegitarik mat och soppa. liksom vart tog tuggmotståndet vägen? mat ska vara mat, inte något slask. 
nu ska jag öva på teatern, och ikväll kommer jag sitta bänkad framför äkta människor och kontoret. 


2012-03-11
14:56:58

what dosen't kill you make you stronger.
jag saknar frida, fy. jag måste verkligen prata med dig just nu. förlåt. alla är skit just nu, ärligt. bästa vän, förlåt.

bortsätt från det mår jag väl bra, ska väl försöka förstå mig på NO;n fast de värsta är att jag typ kan allt? not. nej med grunderna kan man ju sen förut, sedan vet man inte vad man ska plugga på, så My, jag fattar inte varför du har panik? vi vet ju inte vad man ska plugga på, chilla. Nu ska jag äta snickers och leva livet med världens bästa mysik och försöka tänka på andra saker. puss. 


yes, i'm smiling, bur you'r not the reason enymor.

2012-03-11
14:19:45

Hahaha, ibland får jag till det.

Ungefär hur länge sen som helst dock.

2012-03-11
12:30:15

kemikemikemikemikemi.
förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen, jag har inte ens haft en tanke på att blogga.
men nu så, i fredags åkte jag emmy och my in till  norrtälje, kändisar vart man än vände sig. sedan åkte vi hem till emmy och åt tacos. <3 
igår var jag på 50 års fest, minssade därav melodofestivalen, tuva och jag skulle se den senare, men gustav sa vem som van. då ville man strypa honom. De var i alla fall bra att loreen vann! så jag lineea och tuva gick hem och såg på film. ugefär de ni har missat. nu ska jag plugga, heeejråå!

2012-03-08
23:28:14

Eftersom statistiken är bättre än vad den borde vara!

Haha lästa nyss Matilda wallanders blogg. (www.matildawallander.blogg.se) eftersom som jag inte kan länka på iphonen så blir det på detta vis. I alla fall, de är ju internationella kvinnodagen idag, så skrev Matilda W såhär.
Wtf är den till för. - Hej jag har en framstjärt och idag ska jag fira det med saft och bullar.
Jag vet faktiskt inte varför jag skriver ut de här, eller jo om ni har lika bra humor som mig tyckte ni detta var lite små kul och satt och log för er själva nyss, för de var precis de jag gjorde!

Dock tycker jag de är rätt bra med den här dagen eftersom de är jämställt mellan kvinnor och med i världen än idag. Oj vad jag brås på min mor nu känner jag, politiker alltså. Men hela grejen är faktiskt fin.

Fast nu ska jag sova efter en mysig kväll hos fridis.

2012-03-08
18:18:14

hej alla rövar.
jag ska äta soshi till middag, sedan ner till bästis, asså snacka om najs kväll? fast jag orkar inte att frida ska somna som hon alltid gör. för de suger, serri. hon sover alltid, stackars hennes kille. liksom: älskling ska vi se på fiml? VISST! 10 minuter senare sover frida. 

nu ska jag leva livet. mina högtalare till datorna har spruckigt också, tror jag. satan i gatan säger jag bara!
asså shiiiit vad snygga.

2012-03-08
17:32:07

heeeeeej!
jag har nada att göra, emmy åkte precis hem, hon ska vara med simon.. jag saknar henne redan .. 
innan jag frågar frida om hon vill ses ska jag göra ett test som jag snott från hennes blogg! :* 
fail att jag redan frågat henne. LOL. och gissa vad? hon ville träffa mig. LYCKA.

Klädsel.

Vad har du på dig idag? Svarta Jeans, enkel marinblå tröja & vita lurar. Snygg som få alltså?
Vad använde du för skor? Svarta kängor.
Favorit färg på kläder? Ingen speciell.


Senaste personen som:

Sov i din säng? haha, jag vet inte. tror de var emmy 
Du pratade med? emmy.
Du gick på bio med? have nooo ideeaa. 
Du gick på stan med? emmy & my kanske???

Skällde på dig? soffan.


Senaste:

Låt du hörde? one thing. <3<3<3<3<3
Film du såg? nån skit film med frida, hon somnade som vanligt.
Mat du åt? se bilden i inlägget under.
Kram? hmm, jag får inga kramar.
Puss? jag får inga pussar.
Fest? går inte på fest
Känslan? kär. <333
Ilskan? när jag inte fick äta klubba i skolan.
Resan? SPANIEN
Glädje? när frida ville ses.
Dröm? om felix.
Boken du läste? cirkeln typ?
Personen du träffade? emmy.
Personen du pratade i telefon med? mamma
Personen du fick ett sms av? frida.
Gången du åt en 7-eleven korv? NEVAAH
Gången du var utomhus? när jag gick från bussen.
Gången du sov? Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans? söndags.
Saken du köpte? mat.


Om dig:

Namn: Anna-Maja Margareta Landin
Ålder: Född 96. 16 snart, najs va?

Smeknamn: blajan, fult som fan.
Syskon: 2. 
Sysselsättning: nothing.
Bra & dåliga egenskaper: snygg & ful.
Hårfärg: blont typ?
Ögonfärg: gröna lila oranga blåa gula. 
Skostorlek: 38/43

ssssspppaaaiiiinn.

2012-03-08
16:10:32

Godgaaaasm.

Mat med bästis.

2012-03-07
18:33:09

Fotboll.

Haha känns så coolt och skriva så! För de senaste åren har jag verkligen velat gått på fotboll men de har ju inte funnit en chans att börja. Men nu så!:D dock kommer jag säkert sluta inom en snar framtid för att jag inte kan, men jag ska faktiskt försöka!

Fan vad fjortis. :*

2012-03-07
17:42:55

Because i'm not that kind of girl boys fall in love with.

Jag är glad, gladare än igår i alla fall. Känner lite panik för att mitt lins skydd är borta. Med de finns väl någon stans. Mamma har köpt en bikini till mig, som jag kommer visa halva tuttarna i dock, jag hatar såna bikinis, man känner sig så obekväm.:( jätte jobbigt. Sen en vatenfast mascara, busigt va?

Ikväll ska jag spela fotboll med min bästis, vill ni se ett sött sms hon skickade nyss som är anledningen till att jag är så glad? Ni får se det.

Nu ska jag plugga vidare tills mamma kommer hem. Vi ska äta paj, som vi även gjorde i skolan. Åh vad jag gillar paj äckligt mycket. De är så sjukt gott.

Vill ni veta en hemlis? Som inte kommer vara en hemlis snart, i alla fall. Jag fick MVG på svenska nationella! Fatta lättnaden? Fast typ alla tjejer fick de. Men ändå! Pinsamt att jag skryter men ändå, jag är fan nöjd! Nu gäller det bara att få mins G på kemin så jag inte sänker mitt betyg, för jag orkar inte de. Vafan gör jag då liksom? Jo jag kommer inte in på tibble, vilket jag ändå inte kommer göra. De är därför jag hatar när vuxna frågar: vart ska du gå på för gymnasium? Men roden vad tror du? Jag kommer ju inte komma in någon annan stans, eller jo om jag kämpar! Som jag ska göra, hörde du de mamma?
Ja precis, mamma läser min blogg. HEJ MAMMA! Nu ska jag plugga, stolt?

2012-03-06
21:49:17

Get out of my head and get in to my arms instead.

Helt ärligt, jag fattar inte varför jag alltid blir så sjukt torr, förut var de händerna och nu ansiktet. Även fast jag smörjer in mig med sveriges fetaste kräm så hjälper de inte. Skit saker, jag skulle lätt kunna vara med i guinness world records (ja, jag googlade stavningen) varför är jag inte det? Liksom jag är så spår torr så jag måste ha ett tuggummipaket i ansiktet för att svalka ner mig med, vad händer?! Och på de mest opassande tillfällerna är de som värst, när man är i älmsta och Sjöblom liksom. Kom igen Gud, lite schysst kan du väl ändå vara!

Fast en sak som är bra är att jag inte rullar fram så mycket jag äter. Egentligen borde jag vara tjock. Faktiskt, för jag äter som en man. Mer än killarna i min klass, men som tur är blir jag inte fet. Eller jag är ju verkligen inte pinnsmal, men de är ju så jag är född. Med feta ben och en kurvig mage. Men jag är faktiskt glad för att jag inte är överviktigt, men snart kommer det väl ett utbrott då jag blir extremt fet. Jag får nog börja träna. Fast jag ska på fotboll imorgon, busigt va?

Men nu har min arm fått kramp, och mitt finger har inget blod, så de får bli och avsluta här.

Ibland undrar vad som pågår inuti mitt huvud.

2012-03-06
18:00:49

nothing last forever, would you be my nothing?
varför inte skriva av sig när man läser mys blogginlägg. de ser så himla skönt ut när hon skriver! hurvetdudeannamaja? hahahaha, hur fan kunde vi kissa på oss av skratt när du skrev: äter glass XD på min facebook förut my? inte ens kul egentligen. 

juste, någon dag ska jag fixa min text på bloggen, för den är jätte gles och läsa. allt är som ett enda ord. 
har ni tänkt på när man skriver, man tittar inte ens ner på tangenterna. fingrarna bara flyger fram, eller jo jag tittar ner i bland. jag vet inte varför, jag vet ju liksom vart alla bokstäver är. som jag tittade ner när jag skrev bokstäver. lite då och då liksom som en ren reflex. när de går för sakta. 
egentligen skiver inte jag ens snabbt fast jag leker att jag gör det, liksom jag försöker springa fram på tangenterna fast de blir bara fail, johan är så jävla snabb på att skriva, det gå verkligen skit fort! 

jag kan inte läsa flytande och jag går i nian? hur illa är inte det? jag minns när mamma sa när jag var lite. när du blir äldre Anna-Maja kommer du inte behöva läsa hela meningen utan bara vissa ord, sen kommer du fatta hela handlingen. NEJ MAMMA! jag är inte så smart, ibland testar jag att läsa så där assnabbt som vissa gör, att liksom inte läsa alla orden, men då måste man börja om men hela sidan för att man inte fattar ett piss, och de suger. varför skulle just jag bli efterbliven. de suger ju. jag kan verkligen inte skumma igenom en text, Karin var asbra på det. hon var skit snabb, sen när vi gick där i trean och skulle ha något slags rutinsamtal skulle man läsa en text och hitta svaret på en speciell fråga, kunde jag det? SVAR: nej! undebarn kanske? not. 

nu ska jag slita mig från datorn och gå ut och gå i mörkret, de är blad de bästa som finns. OBS där höll jag på och stava mörkret med u. bra chey! haha de var tider de när chey var innte och säga, fan ascoolt ju, fast jag kunde säkert inte stava till det. 

SOMMAR.

2012-03-06
17:11:53

that fealing!
fyyyyyyfan vad jag älskar min mamma! SPOTIFY PREMIUM!! fan, ALDRIG mer vanliga gratis skiten. helvete vad de suger. efter en vecka och jag får spel, fuck gratis spotify.


detta är äkta kärlek! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

nu ska jag ut och fira.

2012-03-06
16:49:49

fuck-my-life
just nu suger mitt liv. serri.
mitt spotify premium är slut.

det är bad på torsdag med klassen, och jag har ingen bekini överdel. 

de är katt hår på min filt- jag tål inte katt.

mitt lock till kameran är borta.

jag har panik inför nationella.


:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(


ibland tycker jag fatiskt synd om mig själv, som nu. 



stora arkivbilder, fan vad jag är sur.

2012-03-05
21:38:52

facebook.
typ as snygg. ↑

typ exakt drömutseende. ↑

min dröm prins. ↑
mannen myten legenden.↑

ungefär jätte charmig. ↑
filip eriksson är snygg, och du är hans kopia.↑

2012-03-05
17:43:32

jätte snabb uppdatering!
innan jag åker till teatern en timme tidigare för att att öva på till mitt intagningsprov.
till matilda sjöblom, vi måste ses på fredagen istället, för jag ska på fest på lördag.
varför jag skriver ut de här är för att de låter coolt!
OBS 40 års fest. :* 

Åhhhh vad jag tycker om dig bästis.

2012-03-05
10:26:07

HEJ JAG ÄR LYCKLIG HEJDÅ

VG + på tyska provet, hur jävla bra är inte de? Jag som var nära på att ge upp och strunta i skiten. ÅHÅHÅHÅHÅHÅ livet leker!

2012-03-04
20:20:13

converse.

älskade converse, lämna mig aldrig. <3<3<3<3<3

2012-03-04
18:28:32

have a nice live, im done trying to be in it.

2012-03-04
15:39:07

to be honest, I've never wanted anyone as much as I want you.
nu ska jag ut, rensa tankarna och göra de jag tycker om mest.


jag saknar dig fina vän.

2012-03-04
13:16:44

jag tänkte på alla dom drömmar, som en efter en har tat slut.
plugga? varför inte. ska nog läsa lite kemi nu, nationella snart. ush vad jag har panik. 
jag vill också vara söt.
i morse gick jag igenom alla mina komplex, varför kan man inte bara vara nöjd över sig själv egentligen?
jag tänkte på det, så fort någon säger att man är söt osv blir man ju riktigt glad, oavsätt vem det är. 
så varför säger vi inte till varandra hur fina vi faktiskt är.
jag vill kunna säga att jag är nöjd över mitt usteende. vilket jag kan någon gång i månaden.
men sedan när jag kommer til skolan och jämför mig med alla andra sjunker mitt självförtroende som en sten. 
jag tror vi alla vill ha en person som stäntigt maler på med att vi är fina precis som vi är, och de är precis vad vi är. dock vägrar vi själva att se det.

när jag skrev de här tänkte jag på dig My. Du är en av de som får mitt självförtroende att sjunka. bästa vän, du är så extremt fin. 

2012-03-04
01:24:16

Jag är kär.

& jag hatar de. Frågan är varför man inte kan styra sina känslor, och hur man kan bli kär i en person man känt i flera år. Varför just nu, och varför just han. Ibland hatar jag kärleken.

2012-03-03
18:38:46

Farmor och farfar.

Nu ska vi äta hos farmor, sött va?????
Sedan ska jag till mig bästis frida. Fan vad näääääjs kväll. :*

Ååååååh vad du är bra Rut.

2012-03-03
16:39:32

jag har världens bästa syster.
nu ska vi mysa vidare och titta på får vi följa med!

2012-03-03
13:08:18

the best feeling when you look at him and he'already staring at you.


hahahaahahahaha jag kunde inte låta bli. bästa vänner tills döden skiljer oss åt, oki?

2012-03-03
11:34:11

Godmorgon!

Sol, varmt och ungefär vår. De innebär att man får som ett tvång på sig att gå ut. Fuck.. Jag vill göra något roligt, dock går de inga bussar någonstans och mamma är sur. Wiho.
Nej nu ska jag chilla vidare i sängen.

Jag saknar Vansbro. Tänk att ha något och tagga till. Åh...

2012-03-02
19:34:58

piiiiiiinsamt.


liksom kom igen? hur många såna här sidor finns det inte nu. de spårar ut totalt. 
& detta är inte för att jag inte blivit vald till någon snyggaste skit, utan för att de hela är så patetiskt. visst jag är vän men en sån här grupp, och det är ändast för att jag ska se på alla som ja, betraktas som snygga. PINSAMT.

2012-03-02
18:19:22

hahahaha åh vad jag älskar dig extremt mycket.




viceoinlägget jag skulle lägga upp för jätte länge sen!

2012-03-02
16:17:18

BILDER!

















eftersom resten av bilderna ser förjävliga ut, jag kan medela er att alla gick runt som lik hela veckan, så får det här räcka. tack för en super vecka alla fina.

2012-03-02
15:41:42

Uppdatering

Varför bloggar jag? Eftersom jag äntligen är hemma. Hur extremt skönt är inte det? Ikväll får jag presenter av John och mamma eftersom dom har varit i new york i en vecka, hehe lyx. Jag ska bara ladda in alla bilder från kameran till datorn sedan får ni en blidbomb, ännu mer lyx!