2012-07-25
16:51:03

moorethanthis.blogg.se
KLICKAHÄR
KLICKAHÄR

Nya bloggen heter www.moorethanthis.blogg.se gå in på den! kommmer inte blogga mer här! besök den nya. 

NYANYANYANYA

2012-07-22
19:49:14

jag vill gråta.
Nu tänker jag byta blogg, så om ni vill veta den nya får ni fråga. jag kommer troligt vis blogga mer där, men vill inte att min familj ska ta del av de jag skriver här. Så tänker förnya mig, ny design och så. Så fråga om efter namnen bara. hejdå fina blogg. 

2012-07-21
10:26:18

jobba.

2012-07-20
20:41:23

more than this-
mina senaste dagar har spenderats med världens bästa vän. Vi har varit i norrtälje, ätit subway, jordgubbar, godis, chips, kladdkaka och allt sånt där. Vi har sätt film, vi har badat, vi har varit med Linea. Igår sov Linea jag & Frida hos Frida. Eller sov och sov. Vi var uppe till 5, spelade kort med Felix Johan och Fred hela natten, skrattade, pratade. Linea ville gå och bada hela natten, men de ville ingen annan. Jag gick hem 8 och sov vidare.  De är fan de bästa som finns, att somna om. <3<3<3

I morgon ska jag jobba, sen på 18 års firande hos Tuva, sen till Victoria. Jag ska på blinddate, pratade hon om. 
Bilder från de senaste dagarna. 

2012-07-18
21:33:52

Sommarlov.
HEJ VÄNNER! 
Frida smsade mig i går och frågade om jag ville sova där, självklart ställde jag upp. Möttes av att min slav stod i köket och gjorde i årdning godis och chips åt oss. Fick även en drink som jag beställde. Vi skrattade, tittade på film och sov. Idag har vi varit i Norrtälje, ätit Subway Jordgubbar och Frida köpte en äklig Juice. Hittade även en lapp i Fridas gamla jacka där de stod. 

" Snäla vissa inte för någon. Från Anna-Maja
Du är en av mina besta venner, den enda jag kan prata med. Men du har förendrats. Ska vi köpa julklapar till varandra, jag vill om du vill"
osv, hahahaha. Så hade jag gjort en rött hjärta i slöjden men en kringla inristad på. Hahaha, så jävla ful.
Ikväll ska vi ses igen, hon ska bara göra nått. HEJJJJJJDÅÅÅ



2012-07-17
21:29:47

The hunger Games.


I remember tears streaming down your face. When I said, I'll never let you go. When all those shadows almost killed your light. I remember you said, Don't leave me here alone. But all that's dead and gone and passed tonight.
Just close your eyes. The sun is going down. You'll be alright. No one can hurt you now. Come morning light. You and I'll be safe and sound.
Don't you dare look out your window darling. Everything's on fire. The war outside our door keeps raging on. Hold onto this lullaby. Even when the music's gone. Gone.
Just close your eyes. The sun is going down. You'll be alright. No one can hurt you now. Come morning light. You and I'll be safe and sound.
Just close your eyes. You'll be alright. Come morning light, you and I'll be safe and sound.

2012-07-17
21:10:35

You'll be the prince and I'll be the princess.
Andreas Haglund, William Spetz, Claraslife. Sverige är översvämmat av sköna människor, synd bara att jag inte är vän med en av dem. Trololololo. 

Hej föresten, jag har börjat träna igen. Man känner sig mycket piggare, faktiskt. Sen jobbar jag typ hela tiden, känns det som. Dagarna bara går, snart är jag 16, snart är det skola. Snart är sommar lovet slut. Har inte ens varit en bra sommar, har inge gjort någonting, faktiskt. Typ sämsta sommaren någosin. Haha, vad tragiskt. Men de är sant. Inget är som förrut, brukar vara med Frida & Carro hela tiden, och så har de inte varit i år. Jag hatar och bli stor, jag hatar att Carro har flyttat, jag hatar att Frida & jag jobbar. Jag hatar att de regnar. Blev helt plöttsligt jätte deprimerad. Men har faktiskt mina skäl, är ledig imorgon. Ska in till norrtäje, själv. Köpa brun utan sol,  eftersom de inte är någon sol ute. :pPPpPP Ett hopprep, så jag kan bli smal. Osv.

Ni får ha de så bra. 




usch vad jag saknar dig. 

2012-07-10
22:59:46

Oskar V Molin.
Har knappt någon koll på vem den här pojken är, det ända jag vet är att han ligger på sjukhuset, svävande mellan liv och död. Jag sitter och gråter, alla skriver statusar på facebook. Jag klarar inte av sånt här, men vem gör det? Bilar kan fan brinna i helvetet, förstår inte varför människor inte har vett i skallen att förstå att man inte kan köra när man är under 18 och inte har kör kort. De kan inte vara värt det, usch. 

Ska i alla fall sova nu eftersom jag fick ta Felix jobbpass imorgon, men börjar 10 så det är okej. Vet inte när jag slutar, ska i alla fall till My efter det. Nu ska jag gråta lite till sen sova. 

Fina underbara vän, var stark. Jag älskar dig 1000 varv runt jorden. ♥

2012-07-10
17:53:00

We're under pressure, Seven billion people in the world trying to fit in
Jag en en stun över att blogga, vilken är bra i och för sig. Förra veckan höll jag i ett teater läger, var med Tuva typ varje dag efter, hade grill kväll med Moa också. Föreställning på fredagen, var med familjen, lördag träffade jag My & Emmy. Vi var Med Filip och Emil på kvällen. Sov hos My, Alexander Aitman och Hampus kom på besök på dagen. Var kvar hos My med Emmy, såg film och badade i polen. Igår jobbade jag, åkte hem snabbt för att fixa mig, åkte till My, mötte Jacob och Oskar, var med dom tills idag. Gick upp 6 för att åka hem och jobba vid 8. Nu är jag helt slut. I morgon fyller bästis år, ska till henne igen, äta tårta med en till bästis. På torsdag ska Emmy jag och My troligtvis träffa Matilda Sjöblom efter jag jobbat, jag saknar henne så himla mycket verkligen. På Fredag blir det troligtvis grillning med tjejerna. Åh så bra vecka, Linis eller Emis, om ni ser det här. Smsa mig! 

Nu ska jag vila, hejdå!